top of page

Access Bars ®

Een ontspannend proces voor lichaam en geest middels drukpunten op het hoofd 

Ga liggen, sluit je ogen, laat los, en ontvang…

Access Bars is een energetische behandeling via drukpunten op het hoofd,

waarmee je het lichaam in staat stelt om vastzittende gevoelens, gedachten,

ideeën, overtuigingen en gedragspatronen los te laten.

Wat zijn de Bars?

image.png

De naam ‘Bars’ is te vertalen als banen en is een verzamelnaam voor een 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Daarin ligt de elektrische lading  van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen.


Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, zodat er meer ruimte wordt gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en de elektrische activiteit van de hersenen.  Het brein komt in de Theta- staat terecht, de diepste vorm van ontspanning en de meest optimale verbinding met het onbewuste. Hierdoor kunnen blokkades en belemmeringen eenvoudiger opgelost worden. De Bars hebben effect op verschillende gebieden: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc.


Na de behandeling blijven de Bars ‘lopen’ totdat je zelf voelt dat je opnieuw een sessie wilt ontvangen. Ook na een heftige gebeurtenis kan een Bars behandeling verlichting geven. Iedere keer dat je het weer laat doen, wordt het effect intenser. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich voordoen tot ongeveer drie tot vier weken na de sessie.

Access Bars ®

Behandeling van1 uur € 75,--  incl. BTW

Behandeling is incl. voor en nagesprek.

bottom of page