top of page

EERDERE KLANTERVARINGEN

Nog niet zo lang geleden kwam ik erachter kenmerken te hebben van HSP. Dit was ook het moment waarop ik tegen wat zaken aanliep; zowel op het werk als privé. Heel fijn is het dan dat een coach als Margje voor je klaarstaat. 
De afgelopen maanden heeft Margje mij veel inzichten weten te geven. De eerste sessies waarin ik nog erg kwetsbaar was voelde als heel veilig en prettig. Margje kan goed luisteren, de juiste vragen stellen en je aan het denken zetten. Dit alles doet ze heel positief, zonder oordeel of meteen met een advies. Een stuk bewustwording zorgt ervoor dat je al snel andere stappen kunt zetten. De inzichten in hoe iemand met HSP denkt/voelt geeft erkenning. Dit was voor mij heel waardevol, omdat dit dus niet altijd “verkeerd” is en zelfs ook heel krachtig kan zijn in je beroep of als mens. Persoonlijk vond ik het heel prettig om een deel wandelend door de natuur de sessies aan te gaan. Je hoofd is dan leeg voor het informatievere gedeelte. Ook dit was zinvol, want daarin stel je samen (kleine) doelen waarmee je de periode daarna aan de slag kunt. De sessies zijn heel doeltreffend en geven meteen handvatten om toe te passen in de praktijk. Er is structuur in de sessies, maar ook zeker ruimte om eigen casussen uit de praktijk te bespreken. Het heeft mij geleerd dingen meer los te laten en te laten liggen op de plek waar het hoort i.p.v. alles persoonlijk op te pakken. Ik ben hierdoor sterker geworden en heb meer balans als persoon. Dit zou ik iedereen gunnen die worstelt met zaken rondom HSP. Margje is een zeer gerenommeerd en kundig professional om dit traject aan te gaan.

Esther

Margje, dankjewel voor je hulp!
In ons huishouden werd steeds vaker naar elkaar geschreeuwd. Luisteren lukte niet goed, begrip of medewerking waren ver te zoeken, met andere woorden, we verwijderden van elkaar... 
Totdat jij, na m'n verhaal aangehoord te hebben, mij duidelijk kon schetsen welke processen er allemaal door elkaar heen liepen en hoe die op elkaar inwerkten. Stuk voor stuk zijn we ze gaan ontleden en bekijken, het begrip wat ik toen kreeg bracht al veel ontspanning in mij.
Maar de handvatten die je me gaf zijn echt doorslaggevend geweest! Samen met ons kind kon ik die momenten gaan onderbreken, onze rust terug laten komen zodat we in gesprek konden. Met een schemaatje kunnen we nu samen kijken wat er waarom zo moeilijk werd, en we begrijpen elkaar zo goed dat we samen ook goed tot oplossingen kunnen komen.
Op school zien ze hierdoor ook fijne rust om ons kind heen hangen en wijzelf merken dat het onderlinge vertrouwen weer terug is, in rust.

Maaike

Recent heb ik een HSP coachtraject gevolgd bij Margje.
Ik kan er met een fijn gevoel op terug kijken en kan de dingen die ik heb geleerd nog regelmatig inzetten. Ik leerde over HSP en over hoe ik dingen beter kan aanpakken, hoe ik van negatieve gedachtes naar positieve gedachtes kan gaan en heb geleerd meer over mijn gevoel te praten. Ik vind Margje een fijn persoon omdat zij goed luistert en mij ook echt begreep. Ze vertelt ook dingen over haarzelf wat ik prettig vind omdat ik dan makkelijker over mezelf kan praten.
Ik raad iedereen Margje aan en denk met een fijne herinneringen terug aan de coachgesprekken!

recensie: Recensies
bottom of page